Kortingen, aanbiedingen en weggevertjes

Actie's voor particulieren en ondernemers

Actie!

Ja, we willen allemaal wel wat te beleven hebben natuurlijk! Dus een beetje actie kan iedereen op zijn tijd wel gebruiken. Nou, daar zorgen wij dan graag voor hoor.

Addertjes en het gras

Met alles wat er wordt aangeboden via internet, is ook het wantrouwen in mooie beloftes wel toegenomen. En dat is misschien maar goed ook, want er is een groot verschil tussen blind vertrouwen en je gezonde verstand gebruiken. Daarom hebben wij de addertjes onder het gras gewoon weggelaten.

Verborgen kosten?

De enige extra kosten waar je bij ons rekening mee moet houden is de 21% btw. Onze prijzen staan exclusief btw weergegeven. Maar wat wij niet rekenen zijn setup kosten of administratiekosten. Ook onze reguliere support is helemaal gratis. Wel bieden wij diverse premium support mogelijkheden aan, waar je wel voor betaald. Die staan duidelijk aangegeven op onze support pagina. Ook doen wij aan webdevelopment. Bijvoorbeeld het ontwerpen, bouwen en/of onderhouden van WordPress websites. Dit kan gaan om een eenvoudige blog of ingewikkelde webshop. Of misschien wil je wel dingen aan laten passen op je site? Ook dat is mogelijk bij ons. Hiervoor ontvang je altijd eerst een vrijblijvende offerte.

Op deze pagina vind je de actuele actie of actie’s van ImHosted.NL. De meeste actie’s lopen van het begin tot het einde van de maand. Naast deze pagina, vindt je onze actie’s ook terug op onze socials als Facebook, Twitter en Instagram. 

Sorry! Op dit moment hebben we even geen acties

Check deze pagina regelmatig voor updates
© 2018-2019 ImHosted.nl Alle rechten voorbehouden / KVK: 67910971 / Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.