In de wolken met Cloud Servers - VPS Hosting

Meer power voor je site met je eigen Cloud Server
Een krachtigere VPS met meer CPU's

''Betrouwbaar, stabiel en supersnel'' Lucas (Hilversum)

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

50GB

Dataverkeer

5000GB

€ 14,95 p/m

Processor

2vCPU

Geheugen

4GB

Opslag (SSD)

100GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 24,95 p/m

Processor

3vCPU

Geheugen

6GB

Opslag (SSD)

150GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 34,95 p/m

Processor

4vCPU

Geheugen

8GB

Opslag (SSD)

200GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 44,95 p/m

Processor

5vCPU

Geheugen

10GB

Opslag (SSD)

250GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 54,95 p/m

Processor

6vCPU

Geheugen

12GB

Opslag (SSD)

300GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 64,95 p/m

Processor

7vCPU

Geheugen

14GB

Opslag (SSD)

350GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 74,95 p/m

Processor

8vCPU

Geheugen

16GB

Opslag (SSD)

400GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 84,95 p/m

Processor

9vCPU

Geheugen

18GB

Opslag (SSD)

450GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 94,95 p/m

Processor

10vCPU

Geheugen

20GB

Opslag (SSD)

500GB

Dataverkeer

onbeperkt

€ 104,95 p/m

Cloud Hosting - VPS Hosting

Wat is Cloud Hosting?

Cloud Hosting

Cloud Hosting biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van je eigen Virtuele Private Server (VPS). Hierbij krijg je een deel van een server tot je beschikking die je geheel kunt inrichten naar je eigen wensen. Upgraden en downgraden is heel eenvoudig en je houd zelf de controle.

Bestuur je eigen server

Wil je bijvoorbeeld meerdere websites managen, geen probleem. Kiezen uit diverse software? Dat kan. Meer resources als CPU en geheugen nodig? Binnen een paar minuten geregeld. En dat op zeer stabiele servers met snelle SSD opslag voldoende rekenkracht en geheugen.

Oogje in het zeil

Wil je liever niet alles zelf in de gaten houden? Dan kun je ook van onze managed diensten gebruik maken. Wij houden dan 24/7 jouw server in de gaten en kunnen ingrijpen bij de minste of geringste storing. Bij Cloud Hosting zit er sowieso een fall back systeem in, dat direct overneemt mocht er onverhoopt iets misgaan met je server.

Aanvullen

Je kunt je pakket verder uitbreiden door een licentie te kiezen voor bijvoorbeeld cPanel of DirectAdmin. Ook kun je externe backup afnemen als je dat wilt. Mogelijkheden genoeg dus voor de gevorderde gebruiker

Licentie's om jou VPS in goede banen te leiden

Control panel licenties

€ 12,95 Per Maand

Panel is een hosting controle paneel om eenvoudig je websites te beheren. Bij je managed VPS Server is het mogelijk om diverse control panel licenties af te nemen. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden.

€ 4,95 Per Maand

DirectAdmin is een unmanaged hosting controle paneel om eenvoudig je websites te beheren. Bij je VPS Server is het mogelijk om diverse control panel licenties af te nemen. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden.

Volledig SSD

Onze cloudhosting werkt uitsluitend met SSD's. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Ongekend Stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Geen Zorgen

Wij monitoren onze cloud hosting 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Kies voor CloudLinux, Softaculous en maak je Cloud helemaal af!

Maak je cloudhosting af met onze tools

€ 9,95 Per Maand

Gebruik CloudLinux om resources per account te verdelen en begrensen. CloudLinux OS is het toonaangevende platform voor multitenancy. Het verbetert de stabiliteit, dichtheid en beveiliging van je Cloud VPS door elk account te isoleren en serverresources toe te wijzen.

€ 19,95 Per Jaar

Softaculous is een 1-klik auto installer met meer dan 443 scripts.Met 100-en gratis te installeren scripts bij elk pakket, zoals Opencart, Prestashop, Typo 3, Joomla, Magento, Drupal kan je zelfs zonder kennis van het bouwen van websites een eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in enkele minuten!

€ 14,95 Per Maand

Met de 24/7 management voor je cloud Hosting heb je zelf geen omkijken meer naar het beheer. Wij monitoren je server 24/7, Grijpen direct in bij problemen en storingen en voeren alle updates uit zodat jij je bezig kan houden met belangrijkere zaken!

altijd handig om te weten!

De techniek achter cloudhosting

IPv6

Onze cloudhosting is bereikbaar via IPv6 en iedere cloud heeft onbeperkt IPv6 adressen.

KVM

We virtualiseren met KVM en je hebt de mogelijkheid om uit meer dan 100 kant en klare templates te kiezen voor je cloud server.

Intel Xeon

We werken met de laatste generatie Xeon processoren en DDR4 ECC geheugen.

UP & Down

Je kunt direct up of downgraden. Als een hypervisor uitvalt dan neemt een andere server het automatisch over.

300Gbps+ Netwerk

Het netwerk waar we gebruik van maken heeft meer dan 300Gbps capaciteit.

Externe back-up

Om een backup van je cloud te maken kan je externe backup opslag afnemen. De kosten bedragen € 12,50 p/mnd voor 500GB opslag.

© 2018-2019 ImHosted.nl Alle rechten voorbehouden / KVK: 67910971 / Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.