zinvolle informatie,

Nou ja, eeeh..... over ons dus!

Wie wij zijn

Ons team bestaat uit zeer verschillende mensen en leeftijden, wat een mooie mix is tussen ervaring en talent. Met elkaar vormen wij een club van supportmedewerkers, web developers, designers, contentspecialisten, probleemoplosser en creatieve doeners. Natuurlijk hebben wij een passie voor de technologie achter internet, maar vooral een enorme drive om jouw de beste klantervaring te geven die je kunt wensen. Dat doen we niet alleen door lage prijzen, maar vooral door duurzame, zorgvuldige en uitgebreide ondersteuning.

Wat wij doen als team

Naast het aanbieden van diverse soorten hosting, staan wij ook voor je klaar voor het ontwikkelen van je site, onderhoud, optimaliseren en begeleiden. Wij willen graag zoveel mogelijk bereikbaar zijn voor jou als klant en hebben daarom onze telefonische support ruim opgezet. Je kunt ons daarom gewoon 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur bellen op 085 – 016 10 82. Ook kun je gebruik maken van onze live chat als je dat liever wil, of WhatsApp. Buiten supporttijden kun je altijd een mail sturen of een support ticket aanmaken in je eigen klantomgeving. Zorgen dat jij je site kunt laten groeien met volop ondersteuning van ons team is eigenlijk het belangrijkste wat wij doen.

Waarom doen wij dat

Natuurlijk om een eerlijke boterham te verdienen, liefst met wat beleg. Maar ja, dat geldt voor bijna iedereen natuurlijk. Wij doen dit vooral, omdat wij het erg leuk vinden, wij onze kennis, ervaring, enthousiasme en talent in kwijt kunnen. Hard werken vinden wij niet erg, zolang jij tevreden bent als klant. En ben je misschien een keer niet tevreden? Leg het ons voor en wij zoeken altijd naar een oplossing met jou. Zo zijn wij nou eenmaal 😉

© 2018-2019 ImHosted.nl Alle rechten voorbehouden / KVK: 67910971 / Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.