Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Over ImHosted.NL

Ons Verhaal

Wie wij zijn
Ons team bestaat uit zeer verschillende mensen en leeftijden, wat een mooie mix is tussen ervaring en talent. Met elkaar vormen wij een club van supportmedewerkers, web developers, designers, contentspecialisten, probleemoplosser en creatieve doeners. Natuurlijk hebben wij een passie voor de technologie achter internet, maar vooral een enorme drive om jouw de beste klantervaring te geven die je kunt wensen. Dat doen we niet alleen door lage prijzen, maar vooral door duurzame, zorgvuldige en uitgebreide ondersteuning.

Wat wij doen als team
Naast het aanbieden van diverse soorten hosting, staan wij ook voor je klaar voor het ontwikkelen van je site, onderhoud, optimaliseren en begeleiden. Wij willen graag zoveel mogelijk bereikbaar zijn voor jou als klant en hebben daarom onze telefonische support ruim opgezet. Je kunt ons daarom gewoon 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur bellen op 085 – 016 10 82. Ook kun je gebruik maken van onze live chat als je dat liever wil, of WhatsApp. Buiten supporttijden kun je altijd een mail sturen of een support ticket aanmaken in je eigen klantomgeving. Zorgen dat jij je site kunt laten groeien met volop ondersteuning van ons team is eigenlijk het belangrijkste wat wij doen.

Waarom doen wij dat
Natuurlijk om een eerlijke boterham te verdienen, liefst met wat beleg. Maar ja, dat geldt voor bijna iedereen natuurlijk. Wij doen dit vooral, omdat wij het erg leuk vinden, wij onze kennis, ervaring, enthousiasme en talent in kwijt kunnen. Hard werken vinden wij niet erg, zolang jij tevreden bent als klant. En ben je misschien een keer niet tevreden? Leg het ons voor en wij zoeken altijd naar een oplossing met jou. Zo zijn wij nou eenmaal!

Support

Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 23:00 uur

Eerlijke prijs

Geen super stuntprijzen, maar gewoon heel scherp. Geen set-up kosten, geen verhuiskosten, geen administratiekosten! Ook geen superstunt prijzen, Je krijgt uitstekende kwaliteit en volledige pakketten.

Gratis Verhuisservice

Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat je gegevens verloren gaan.

Onze technologie

Bij ImHosted.NL maken we gebruik van NVMe SSD Opslag wat 10 x sneller is als de huidige SSD Opslag.

De servers van ImHosted.NL zijn verspreid over 3 datacenters in Nederland. Dongen, Ede-Wageningen en Rotterdam. Daar worden zij 24/7 gemonitord door diverse experts. Zowel fysieke beveiliging als cybersecurity staan hier op hoog niveau.

ImHosted.NL houdt van vernieuwen, Daarom zijn er ook om de zoveel maanden diverse updates om onze hosting zo goed en stabiel mogelijk te maken, Dit doen we bijvoorbeeld door meer rekenkracht toe te voegen of gewoon het aanschaffen van nieuwe servers. Zo gaan klanten samen met ImHosted.NL een snelle en stabiele toekomst tegemoet.

Nieuwe Servers

NVMe is 10 x sneller als een normale SSD

Nieuwe Huisstijl

Om alles nog overzichtelijker te maken voor onze klanten

Veel hosting oplossingen

Zo heb je keuze uit een breed aanbod

Ervaringen van andere klanten