Persberichten, Nieuws

Berichten speciaal voor de pers!

ImHosted.NL verleend aan de pers toestemming voor het gebruik van haar persberichten. Dit zijn berichten die ImHosted.NL op haar website heeft gepubliceerd. Bronvermelding van het bericht is niet verplicht is, hoewel deze wel wordt gewaardeerd. Beeldmateriaal mag alleen gebruikt worden als deze bij het bericht is toegevoegd en de bronvermelding © ImHosted.NL heeft. Overigens is niet al het beeldmateriaal bij persberichten op de website van ImHosted.NL vrij van rechten.

Pers en foto’s

De juiste auteursrechthebbende staat vermeld met copyright, als dit niet ImHosted.NL is. In dat geval moet voor gebruik van het beeldmateriaal altijd toestemming verkregen worden van de vermelde auteursrechthebbende. Staat er expliciet ‘Niet reproduceren’ bij, dan mag het beeldmateriaal niet gebruikt worden.

Auteursrecht

Overleg met ImHosted.NL, als er twijfel is over het beeldmateriaal. ImHosted.NL beroept zich hierbij op haar auteursrecht en zal dit recht ook laten doen gelden.

Jeffrey Groen / Perswoordvoerder

Bereikbaar van Maandag t/m Donderdag van 09:00 tot 23:00
Direct Telefoonnummer 085 016 10 82

Egbert van den Bosch / Perswoordvoerder

Bereikbaar van Vrijdag t/m Zondag van 09:00 tot 23:00
Direct Telefoonnummer 085 016 10 82

© 2018-2019 ImHosted.nl Alle rechten voorbehouden / KVK: 67910971 / Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.