Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Pers

ImHosted.NL verleend aan de pers toestemming voor het gebruik van haar persberichten. Dit zijn berichten die ImHosted.NL op haar website heeft gepubliceerd. Bronvermelding van het bericht is niet verplicht is, hoewel deze wel wordt gewaardeerd. Beeldmateriaal mag alleen gebruikt worden als deze bij het bericht is toegevoegd en de bronvermelding © ImHosted.NL heeft. Overigens is niet al het beeldmateriaal bij persberichten op de website van ImHosted.NL vrij van rechten.

Pers en foto’s

De juiste auteursrechthebbende staat vermeld met copyright, als dit niet ImHosted.NL is. In dat geval moet voor gebruik van het beeldmateriaal altijd toestemming verkregen worden van de vermelde auteursrechthebbende. Staat er expliciet ‘Niet reproduceren’ bij, dan mag het beeldmateriaal niet gebruikt worden.

Auteursrecht

Overleg met ImHosted.NL, als er twijfel is over het beeldmateriaal. ImHosted.NL beroept zich hierbij op haar auteursrecht en zal dit recht ook laten doen gelden.