Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Verhuisservice

Je website verhuizen lastig

Geen zorgen, geen kosten met onze gratis verhuisservice

Er komt van alles kijken bij een verhuizing. Ook als je jouw website naar ImHosted.NL wilt verhuizen vraagt dat om de nodige voorbereiding en werkzaamheden. Wij snappen dat je daar tegenop kunt zien en het liever uit handen geeft. Maar wat ben dan weer aan extra kosten kwijt?

Geen kosten, geen zorgen

Ja natuurlijk, maar wat staat er in de kleine lettertjes? Tja, kleine lettertjes hebben we genoeg. Kijk maar naar ons Privacybeleid of de Algemene Voorwaarden. Toch rekenen wij geen kosten voor het verhuizen van je website. Je betaald natuurlijk wel voor je domeinnaam en je hostingpakket. De gratis verhuisdienst doen wij om jou als klant te mogen begroeten en je het daarbij zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat doen wij voor je?

Om het proces zo vlot mogelijk te laten lopen kun je onderstaand verhuisformulier vast invullen. Wij gaan dan aan de slag om je verhuizing voor te bereiden en met jouw toestemming in gang te zetten. Daarbij kun je altijd rekenen op onze uitgebreide support. Wel zo makkelijk!