Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

WEBDEVELOPMENT

Aanbod

Met webdevelopment bieden wij jouw een breed aanbod van mogelijkheden. Dingen die je liever uit handen geeft, zodat jij je kunt focussen op zaken doen. Bijvoorbeeld: 

  • Compleet Webdesign in WordPress
  • Re-design van je bestaande site
  • Grafisch design van logo’s en huisstijl
  • SEO Teksten
  • Onderhoud en sitecheck
  • Opzetten en koppelen van socials

Werkwijze

Een goede relatie begint met een goed gesprek. Luisteren naar jouw wensen. Wat wil jij bereiken? Wat wil je uitstralen? En wat wil je verkopen? Allemaal vragen die een stukje van de puzzel invullen, zodat wij er één geheel van kunnen maken. Hierbij denken wij ook aan de uitvoerbaarheid en de kosten. Je krijgt van ons een eerlijk verhaal. Kunnen wij iets niet, dan zeggen wij je dat gewoon en gaan niet prutsen. Wij verwijzen je dan graag naar een andere specialist. En anders krijg je van ons gewoon een duidelijke en vrijblijvende offerte. Is er iets niet duidelijk? Dan leggen wij je dat graag uit. Wil je het toch nog net iets anders? Dan passen wij de offerte voor je aan. Je hebt dan twee weken om over ons aanbod na te denken en deze wel of niet te accepteren uiteraard. 

Uitvoering

Is alles duidelijk vastgelegd, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij voeren de taak uit voor het overeengekomen bedrag. Een enkele, kleine aanpassing valt binnen het bedrag van de offerte. Voor grotere of veelvuldige aanpassingen rekenen wij een extra uurtarief van € 45,00 per uur (ex. btw).

Wij spreken met elkaar een tijdslimiet af en houden je indien gewenst, tussendoor op de hoogte van de vorderingen. Oplevering van het product gebeurt altijd na jouw goedkeuring en de ontvangst van de betaling van onze factuur. 

Support

Je kunt op allerlei manieren met ons contact opnemen, bijvoorbeeld via het contactformulier om alvast iets van jouw wensen door te geven. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug. Onze afdeling support is 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch van 09.00 tot 23.00 uur. Op onze supportpagina vindt je alle mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Wat klanten vinden van onze hosting

Cloudhosting al vanaf € 10,00 per maand